Preuzimanje mobilne aplikacije

Mobilna aplikacija Eupravitelj dostupna je i BESPLATNA. Aplikacija je namijenjena za pametne mobitele koji koriste Android sustav.

Izrađene su dvije aplikacije, za SUVLASNIKE zgrada te za UPRAVITELJE zgrada
Preuzmi aplikaciju:

Mobilna aplikacija Eupravitelj dostupna je i BESPLATNA. Aplikacija je namijenjena za pametne mobitela koji koriste Android sustav. Ova aplikacija dio je strategije razvoja grada prema ideji pametni grada (engl. Smart City). Ovom aplikacijom suvlasnicima zgrada dana je mogućnost d ana jednom mjestu imaju dostup raznim korisnim informacijama veznim za njihovu zgradu. Aplikaciju je moguće BESPLATNO preuzeti na Google Play portalu.
Suvlasnici čije zgrade nisu prijavljene u sustav Eupravitelj, a žele isprobati aplikaciju to mogu. Za testiranje aplikacije korisnici prilikom registracije odabiru opciju "Gost". Nakon toga mogu bez ograničenja koristiti aplikaciju kao virtualni korisnik.

Svim suvlasnicima zgrada i njihovim Upraviteljima omogućena je potpuno besplatna upotreba sustava Eupravitelj za probni period u trajanju od mjesec dana.

Svojstva mobilne aplikacije

Aplikacija ja namijenjena suvlasnicima zgrada za brži pristup podacima, za direktnu komunikaciju sa svojim upraviteljem. Mobilna aplikacije pruža sljedeće mogućnosti suvlasnicima zgrada koje su prijavljeni u sustav:

  • mogućnost da suvlasnici šalju upite izravno prema Upravitelju zgrade,
  • pregled zaprimljenih zahtjeva ili upita,
  • uvid u trenutno financijsko stanje pričuve zgrade, dinamika prihoda i rashoda po mjesecima,
  • mogućnost da suvlasnici šalju Upravitelju ili direktno majstorima zahtjeva za određenim uslugama,
  • mogućnost da suvlasnici glasanju na daljinu i time donose odluke o pitanjima bitnih za funkcioniranje zgrade,
  • mogućnost vođenje sastanka suvlasnika, slanje poziva suvlasnicima, evidencija nazočnosti na sastanku, automatsko generiranje zapisnika sa sastanka,
  • mogućnost automatskog zaprimanja obavijesti poslanih od strane Upravitelja,
  • pregled i dostupnost raznim općim dokumentima ili dokumentima vezanih za pojedinu zgradu.

Izgled aplikacije