Osnovne informacije

Korak prema Pametnom gradu (Smart City)
Ideja i cilj

E-upravitelj je projekt pokrenut od strane poduzeća Pulsar d.o.o. Croatia & Bamblek Ltd., Ireland, u cilju poboljšanja kvalitete života u gradovima i mjestima. Kreirani sustav omogućuje stanarima zgrada da ostvare direktnu komunikaciju sa svojim Upraviteljem putem mobilne aplikacija. Predstavlja iskorak i novi standard komunikacije u području uravljanja zgradama.

Svaki stanar, zgrade koja je prijavljena u sustav, putem mobilne aplikacije ima brz pristup raznim informacijama koje se tiču njegove zgrade. Putem mobilne aplikacije stanari mogu slati upit Upravitelju, imati uvid u financijsko stanje zgrade, objaviti prodaju svog stana te zatražiti pomoć oko pronalaženja određenog majstora za njihove potrebe.

Sustav omogućuje Upravitelju uvid u stanje zgrade, odgovarati na upite koji su poslani od strane predstavnika zgrade, objavljivati dokumente važne za pojedinu zgradu. Upravitelj putem sustava ima mogućnost unosa informacija o mjesečnih prihodima i rashodima pojedinih zgrada i time ostvariti transparentnost u svom poslovanju.

Ovaj sustav je samo jedna od komponenti prema realizaciji projekta "Pametan grad" (engl. Smart city). Uvođenje aplikacije kojom će građani moći na jednom mjestu dobiti uvit u sve informacije.

Mobilna aplikacija E-upravitelj možete preuzeti

Preuzmi program

ZA
STANARE

Preuzmi program

ZA
UPRAVITELJE

Svojstva aplikacije
  • slanje prijave/zahtjeva direktno prema Upravitelju zgrade,
  • pregled poslanih zahtjeva, njihov kronološki pregled,
  • uvid stanara u financijsko stanje zgrade,
  • mogućnost slanja zahtjeva za pomoć kod pronalaska majstora,
  • objava o prodaji ili iznajmljivanju stana,
  • vođenje sastanka stanara, slanje poziva stanarima, evidencija nazočnosti na sastanku, automatsko generiranje zapisnika sa sastanka,
  • pregled i dostupnost raznim dokumentima vezanih za zgradu ili zajedničkih dokumenata objavljenih od strane Upravitelja.


  • Svim stanarima zgrada i njihovim Upraviteljima omogućena je potpuno besplatna upotreba sustava E-upravitelj za probni period u trajanju od 3 mjeseca.